Disclaimer

Op alle op deze site verschenen en geschreven teksten rust copyright en deze mogen dan ook op geen enkele wijze zonder bronvermelding worden verspreid. Natuurlijk hebben we er geen moeite mee als een deel van een artikel op een andere site verschijnt, maar dan wel graag met een verwijzing naar het origineel.

Ook de foto’s zijn eigendom van MotorRacingblog.nl, tenzij anders aangegeven. Voor het gebruik van deze foto’s dient contact opgenomen te worden met miguel@motorracingblog.nl. Er wordt getracht altijd de originele bron van een foto te geven. Mocht op deze site een foto zijn verschenen waar u de eigenaar van bent, en waarvan u niet wilt dat deze op de site staat, neem dan contact op met de beheerders van de site en we zullen zorgen dat de foto zo spoedig mogelijk zal worden verwijderd.

Vanzelfsprekend zit er ook copyright op het design van de site. Er wordt gebruik gemaakt van WordPress, wat natuurlijk open source is. Het design is gebaseerd op OntheGo van ElegantThemes en volledig gemodificeerd door Heartlight Design. Op alle aangebrachte wijzigingen rust copyright.

Alle door de gebruikers verstrekte gegevens zullen door MotorRacingblog.nl nooit openbaar worden gemaakt of aan derde partijen worden verstrekt.