Colofon

MotorRacingBlog.nl is een in 2009 door twee vrienden opgerichte weblog. Wij zijn Cristian Perton en Miguel Bosch. Beiden hebben we een passie voor de autosport in het algemeen en willen dat met deze site uitstralen.

Deze site is echter niet bedoeld als een nieuwssite. Daarvoor zijn wat ons betreft een stuk betere alternatieven te vinden, die ook de connecties hebben in de autosportwereld. Dat hebben wij niet, en we zullen dan ook nooit een goede nieuwssite kunnen worden in onze huidige situatie.

Ons doel is om als fan, want dat zijn wij, te vertellen over hoe wij denken over Formule 1, GP2, Formule 2, GP3, Formule 3 Euroseries, World Series by Renault, IndyCars, Toyota Atlantic, IndyLights, A1GP, Superleague Formula, WTCC en elke andere klasse waar wij een stuk over willen schrijven.

Wij zullen, zoals andere sites, dan ook geen raceverslagen online hebben staan zodra een race is afgelopen. Misschien willen wij überhaupt niet eens over een race schrijven als ons dat niet nuttig lijkt. Wat wij willen, is schrijven over zaken die ons als fan interesseren.

Elke suggestie over een onderwerp is natuurlijk welkom en we hopen dat jullie zo van deze site zullen genieten, zoals wij van het schrijven genieten.