Een bericht van onze vrienden van Forum Racing League.

Ben jij een echte Formule 1-fan, en wil je zelf ook de adrenaline van de sport voelen? Meld je dan aan voor de Forum Racing League (FRL). FRL is een online raceleague met per race ongeveer tien tot twintig deelnemers. Dit betekent dat je nooit zal moeten wachten op een plekje bij een team. Als je je aanmeldt, krijg je een auto en een helm om mee te racen. Iedereen is welkom! Plezier staat bij ons voorop!

Om mee te doen heb je een goed werkende pc en rFactor nodig.  Voor de rest kost het je niets want we rijden met gratis mods. Een mod is een afkorting voor modification.  Dat wil zeggen dat er enkele dingen aan het originele spel worden veranderd.  Dus eigenlijk krijg je van ons het spel, rFactor, om mee te kunnen racen. De mod waar dit seizoen mee geracet wordt, is van Fsone, hun beroemde Formule 1 seizoen 2009-mod. Volgend seizoen zullen we met een WPC-mod rijden van het Formule 1 seizoen 2010. Dat kampioenschap zal begin 2010 van start gaan, maar als je alvast ervaring op wil doen kan je je ook nu al aanmelden voor het huidige seizoen.

Er wordt eens in de twee weken op zondag geracet. Rond 19:30 openen we het spel. Om 20:15 begint de kwalificatie en om 20:30 zal de race van start gaan.

De FRL wordt georganiseerd door de FORR, bestaande uit Rub472, Helraiser31 en Stefan, wie ook deelnemers zijn. Onze website is te vinden op www.frl-racing.nl. Als je je aan wil melden kan je op ForumF1 een berichtje sturen naar iemand van de FORR. Je krijgt dan ook toegang tot het FRL-gedeelte van het forum.