De DTM- en Formule 3-races zitten erop, NASCAR is net begonnen, en het is wachten tot de IndyCars vanavond hun race rijden. In de tussentijd hebben wij nieuw Racevoer voor jullie gevonden.

Verlaat Glock Virgin?
Timo Glock kent dit jaar niet een bijzonder slecht jaar. Hij rijdt voor een nieuw team, en dat is aan de resultaten te merken, maar hij kan af en toe de strijd wel aan met het sterkere Lotus. Wel eist de Duitser verbetering. Als de vooruitzichten voor volgend jaar niet goed zijn, denkt hij erover om naar een ander team over te stappen. (meer)

Nieuwe foto’s Ayrton Senna
The Cahier Archive heeft een collectie nog niet eerder vertoonde foto’s van Ayrton Senna gepubliceerd op hun website. Te koop, maar ook te bekijk. (meer)

Adrian Newey gecrasht
Red Bull-technisch directeur Adrian Newey deed dit weekend mee aan de Ginetta G50-races, in het voorprogramma van het BTCC. De Brit is daarbij gecrasht, maar hield er geen zware verwondingen aan over. Wel moest hij naar het ziekenhuis voor onderzoek. (meer)

Honda blijft in IndyCar
Zaterdag werd bevestigd wat iedereen al wist: Honda zal ook in 2012 in de IZOD IndyCar Series aanwezig zijn en wel met een 2,4-liter twin-turbo V6-motor. De Japanners verwachten in 2012 nog de enige motorleverancier te zijn, maar hopen dat in 2013 een of meerdere concurrenten te verwelkomen. Marshall Pruett sprak met Honda Power Development-president Erik Berkman over de kosten van de nieuwe motor, die zo’n veertig procent lager moeten liggen dan de huidige motor. (meer)

Jongen vangt helm van Webber
Een 17-jarige jongen heeft de helm van Mark Webber gevangen toen de Australiër deze in Barcelona in het publiek gooide. Red Bull Racing, dat na de laatste weken wel wat goede PR kan gebruiken, schrijft erover op hun site. (meer)

Jolles knapste vrouw in Formule 1
Formule 1-coureurs hebben Marion Jolles, de vriendin van Romain Grosjean en reporter voor de Franse zender TF1, verkozen tot mooiste vrouw in de Formule 1. (meer)

Trulli hoopt nog op titel
Jarno Trulli beseft dat hij niet meer bij een topteam terecht zal komen, maar wil de Formule 1 ook niet via de achterdeur verlaten. De Italiaan verwacht veel van de toekomstplannen van Lotus, en zet zelfs zijn droom van een wereldtitel niet uit zijn hoofd. (meer)

Ralf komt op voor Michael
We hebben er eindelijk een gevonden! Een oud-coureur die opkomt voor Michael Schumacher. Broertje Ralf vindt de kritiek op Michael onterecht, al laat hij ook weten dat de actie van de zevenvoudig kampioen te ver ging toen hij Rubens Barrichello in de muur drukte. (meer)

Fan bezoekt twee races in een week
Nikolai Vogler bezocht twee Grands Prix in een week: de Duitse en Hongaarse. De fan schrijft er een gastblog over op F1 Fanatic. (meer)

Villeneuve en Piquet in actie in NASCAR
Het komt niet vaak voor dat twee voormalig Formule 1-coureurs tegelijk in een NASCAR-race rijden *, maar afgelopen zondag deden Jacques Villeneuve en debutant Nelson Piquet Jr. dat wel in de Nationwide Series op Watkins Glen. En ze streden ook nog met elkaar om posities. Autosport heeft verslagen van hun races. (Villeneuve) en (Piquet)

* Ja, dit is een test.