emailVolg MotorRacingblog op FacebookVolg MotorRacingblog op Twitter

Highlights Brands Hatch Superleague Formula

Highlights Brands Hatch Superleague Formula

De Superleague Formula-race op Brands Hatch werd afgelopen weekend opgeschrikt door een zware crash van Chris van der Drift. De Nederlandse-Nieuw-Zeelander crashte zwaar in Pilgrims Drop, maar hield wonderbaarlijk genoeg slechts een gebroken enkel en verwondingen aan schouder en hand aan over.

John Martin werd de grote winnaar van het weekend. De rijder van Beijing Guoan won zowel race 1 als de finale race en brengt daarmee zijn club naar de dertiende plaats in het kampioenschap. Narain Karthikeyan pakte zijn eerste top tien-klassering van het seizoen en deed dat door de overwinning in race 2 te pakken.

Highlights race 1

Highlights race 2

Highlights race 3
[Foto(’s): Superleague Formula]


Share with your friends
Submit