emailVolg MotorRacingblog op FacebookVolg MotorRacingblog op Twitter

Webber praat over 2010 na winst in Hongarije

Webber praat over 2010 na winst in Hongarije

Na zijn enigszins onverwachte maar ijzersterke overwinning op de Hungaroring is Mark Webber er eens goed voor zitten om terug te kijken op zijn seizoen tot nu toe en vooruit te blikken op de komende races, de zomerstop en zijn doelen voor de rest van het seizoen.

De Australiër gaat op het moment aan de leiding van het kampioenschap met 161 punten, maar wordt op de voet gevolgd door door vier coureurs wie allen binnen een marge van slechts twintig punten van de kampioenschapsleider zitten. Eén van hen is teamgenoot Sebastian Vettel. De relatie tussen de twee Red Bull Racing-rijders heeft in Turkije een flinke deuk opgelopen en is er in Engeland ook niet beter op geworden. Maar Webber staat voor hem in het kampioenschap, heeft meer races gewonnen en rijdt constanter dan de Duitser. Misschien is dit dan toch het jaar van Webber…


[Foto(’s): Getty Images/Red Bull Racing]


Share with your friends
Submit