emailVolg MotorRacingblog op FacebookVolg MotorRacingblog op Twitter

ALMS-coureurs over de Mid-Ohio Sports Car Challenge

ALMS-coureurs over de Mid-Ohio Sports Car Challenge

Komend weekend vindt in Lexington, Ohio een druk autosportweekend plaats. Op zaterdag zullen de American Le Mans Series-teams 2 uur en 45 minuten strijden om de zege in de Mid-Ohio Sports Car Challenge en een dag later vindt de Honda Indy 200 op hetzelfde circuit plaats.

Uiteraard zal in de loop van de week de gebruikelijke IndyCar-voorbeschouwing weer te lezen zijn op MotorRacingblog.nl, maar hierbij alvast een korte vooruitblik van de ALMS-coureurs op de race op Mid-Ohio. Een livestream van alle sessies zal op de officiële website van de ALMS te vinden zijn en zaterdag kan je vanaf 20:30 uur de race daar ook live bekijken.


[Foto(’s): American Le Mans Series]


Share with your friends
Submit