emailVolg MotorRacingblog op FacebookVolg MotorRacingblog op Twitter

Post uit Toronto en Saksen

Post uit Toronto en Saksen

Vorige week waren er twee belangrijke races op de Sachsenring en in Toronto. Hoewel de MotoGP in Duitsland na de herstart nog verder uitgedund was dan dat het al was, bleef de race voor de overwinning het kijken waard. Dani Pedrosa won daar eindelijk weer een race, na een fel gevecht met Jorge Lorenzo. In Toronto veranderde de IZOD IndyCar Series-race in een veldslag die werd gewonnen door Will Power. Een van zijn collega’s, Alex Tagliani, reed voor de gelegenheid met een speciale Hot Wheels-livery. Het bedrijf is de officiële fabrikant van IndyCar-schaalmodellen en sponsort zo nu en dan een team voor een enkele race om met een typische Hot Wheels-livery rond te rijden.

Van al deze vier heren een mooie wallpaper, in twee verschillende formaten voor wie een breedbeeld of 4:3 beeldscherm heeft!


16:9 (widescreen)

4:3 (standaard beeldscherm)


16:9 (widescreen)

4:3 (standaard beeldscherm)


16:9 (widescreen)
4:3 (standaard beeldscherm)


[Foto(’s): IMS Photos, Bridgestone]


Share with your friends
Submit