Alsnog een budget cap in de Formule 1?
In 2009 dreigden veel teams de Formule 1 te verlaten wanneer er een budget cap ingevoerd zou worden, anno 2011 zijn de teams zelf bezig om een soortgelijk limiet in te voeren. Christian Horner vertelt meer. (meer)

Pat Symonds keert terug naar de Formule 1
Verguist en verstoten keert Pat Symonds weer terug naar de Formule 1. Medeverantwoordelijk voor het Singaporeschandaal van 2008, neemt de Brit de rol van adviseur voor Marussia Virgin Racing op zich. Overigens formeel gezien niet direct, aangezien hij nog steeds uit de sport verbannen is. (meer)

Team Pelfrey haalt Connor De Phillippi binnen
Toen Connor De Phillippi enkele weken geleden in een interview met MotorRacingblog.nl aangaf terug te keren naar het Star Mazda Championship, kon hij nog niet zeggen waar hij in 2011 zou rijden. Deze week werd de jonge Amerikaan bij Team Pelfrey gepresenteerd. (meer)

Pippa Mann aast op IndyCar-stoeltje
Na een uitstekend einde van het 2010 Firstone Indy Lights-seizoen, heeft de Britse Pippa Mann haar blik gericht op een stoeltje in de IZOD IndyCar Series. Eric Bachelart, eigenaar van Conquest Racing, biedt haar op 28 februari de kans om een van zijn auto’s uit te proberen, met het oog op een oval-programma dit jaar. (meer)

Zack Veach: Ooit gepest, nu populair
Voordat Zack Veach een jaar geleden als coureur van Andretti Autosport werd gepresenteerd, werd hij op school gepest. Nu hij succesvol is in het U.S.F2000 National Championship en voor een van de succesvolste IndyCar-teams ooit rijdt, wil iedereen zijn vriend zijn. Maar Zack heeft ze door. (meer)

Ook STCC gaat voor NGTC
Na het British Touring Car Championship heeft ook het Zweedse toerwagenkampioenschap voor het Next Generation Touring Car-reglement gekozen. Een complete ommezwaai, maar het betekent dat er nog steeds overloop tussen het BTCC en STCC mogelijk is. (meer)